SZON - Sport - Megye 2.

2018.04.20. 12:53

"Ha a Birinek teremne babér, egész éjjel hallgathatnák a Dankó rádiót"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 23. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 23. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Szilágyi Ákos, az Újfehértó edzője.

Szombat. Újfehértó (4.)–Ibrány (1.): – Az ibrányi menetelés láttán nyilvánvaló, hogy ellenfelünk kinőtte ezt az osztályt, de minden meccs más, minden játékos várja már ezt az összecsapást. Végre futballozni akaró csapat ellen játszunk! Reménykedem abban, hogy borsot törünk Pley baratomék orra alá.

Vasárnap. Apagy (2.)–Kállósemjén (7.): – Ha nem lesznek tompák az apagyi mesterlövészek, szép trófeát szerezhetnek.

Terem (16.)–Biri (11.): – Ha a Birinek teremne babér, egész éjjel hallgathatnák a Dankó rádiót. Ehhez mindenkinek azonos hullámhosszon kell lennie, máskülönben dollár lesz a hazai meccspénz.

Máriapócs (15.)–Nyírtelek (13.): – Vérbeli alsóházi rangadó, amelyen máriapócsi siker esetén imába foglalnák az edzőváltás után lendületbe jött vendégeket.

Gávaencsellő (10.)–Levelek (8.): – A Gávavencsellő három vereséget szenvedett, a Levelek egymást követő három meccsét pedig megnyerte. Érdekes sorozat mindkettő, a vendégörömnek van nagyobb sansza a vasárnapi szappanopera végén. De „majláthjuk”, mi lesz...

Ramocsaháza (14.)–Kemecse (3.): – Szabó Dávid az ibrányi 0-10-et követően is dicsérte a játékosait, ami ritkaság, viszont eszerint jó közösség lehet Ramocsán. Szorítok nekik,hogy olyan játékot produkáljanak amelyet ellenünk mutattak, úgy talán okozhatnak némi fejfájást a jó erőkből álló Kemecsének.

Encsencs (12.)–Nyíribrony (9.): – Egy hete Ibronyban kaptunk ki 5–4-re, az encsencsiek pedig Nyírlugoson szaladtak bele 5–3-as vereségbe. Most is sok gólt, nyílt játékot várok, kiderül, kinek lesz „szerencsencséje”.

Nagykálló (6.)–Nyírlugos (5.): – A mezőny két harmincnyolc pontos csapata néz farkasszemet egymással. A városok döntetlenszagú ütközete után fogyhat kísérőnek a savas és a lugos víz is.

Nyírerdő csoport

Tippel: Berecz Csaba, a Demecser edzője.

Szombat. Tiszakanyár (3.)–Ladányi TC (6.): – Remélhetőleg, nem lőtték ki teljesen magukat a csapatok a múlt héten és maradt még bennük gól. Ha a Ladány fegyelmezett lesz és megfelelően koncentrál szoros eredmény várható.

Vasárnap. Fényeslitke (13.)–Nyírmada (12.): – Ha a Litke felpofozza magát a kábulatból, pontot vagy pontokat gyűjthet.

Gergelyiugornya (9.)–Rohod (16.): – Érdekes mérkőzés lesz. Aki frissebben kel, pontokat lel.

Nyírkarász (5.)–Kék (15.): – Ha Matyi Bandiék dobogón akarnak végezni, akkor a Karásznak kötelező behúzni a hazai meccset.

Pátroha (4.)–Őr (14.): – A lendületben lévő Pátrohának nem hiszem, hogy gondot okoz a mérkőzés megnyerése.

Hodász (10.)–Tiszaszentmárton (11.): – Ha a Tiszaszentmárton nem szájkaratézik, sokkal inkább futballozni akar, ebben az esetben pontot szerezhet.

Vaja (7.)–Gyulaháza (1.): – Rapszodikus csapat, amely ki tudja, most melyik arcát mutatja. Ettől függetlenül a bajnokesélyes vendégeknek áll a mérkőzés.

Demecser (8.)–Ajak (2.): – Ha előkerülnek elveszett báránykáink és a netalán a sérültek közül felépül valaki, az már előjel lenne. Megpróbáljuk megállítani a jó formában lévő Ajakot.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Szabó István, a Jánkmajtis edzője.

Szombat. Nyírmeggyes (4.)–Kocsord (12.): – Meggyesen marad a három pont.

Nyírcsaholy (7.)–Vámosoroszi (5.): – Mindhárom eredmény elképzelhető.

Csengersima (9.)–Kölcse (3.): – A pillanatnyi forma fog dönteni, de hogy, kinek a javára az nagy kérdés. Tisztaberek (8.)–Beregdaróc (2.): – A hazaiak nem fognak kikapni.

Tyukod (15.)–Mérk-Vállaj (10.): – A vendégek az esélyesebbek.

Jánkmajtis (16.)–Szatmárcseke (14.): – Ideje lenne igazi csapatként, egy egyszerű győzelmet aratni.

Vasárnap. Nábrád (11.)–Tiszakóród (6.): – Döntetlengyanús mérkőzés.

Milota (13.)–Csenger (1.): – A Csengernek az ellenünk nyújtott teljesítménnyel nehéz dolga lesz Milotán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!