szon-sportoldal

2011.11.25. 17:50

Győzött a hideg: nem lesz meccs szombaton

Elmarad az amatőr női NB I-ben szombat 16 órára kiírt  Nyíregyházi FSE-NYKS–Kecskeméti KC mérkőzés.  Az ok: a meccs helyszínéül kijelölt  főiskola csarnokában  gyakran tíz fokot sem mutat a hőmérő... Ilyen körülmények között pedig nem ildomos játszani.

Elmarad az amatőr női NB I-ben szombat 16 órára kiírt  Nyíregyházi FSE-NYKS–Kecskeméti KC mérkőzés.  Az ok: a meccs helyszínéül kijelölt  főiskola csarnokában  gyakran tíz fokot sem mutat a hőmérő... Ilyen körülmények között pedig nem ildomos játszani.– A korábbi években is akadt gondunk a terem hőfokával, de ilyen komoly még nem volt a helyzet – mondta Farkasinszki Gyuláné edző. – Idén a megszokottnál is hamarabb köszöntött be a „tél” a csarnokban, és ennyire hideg még sosem volt a teremben. Gyakran a tíz fokot sem éri el a hőmérséklet, és most már a játékosok egészségi állapota forog kockán. Mindennapossá váltak a megfázások, a torok- és tüdőgyulladások. Az ellenfelek is nehezen tolerálják mindezt, de ők egy évben csak egyszer-egyszer fordulnak meg nálunk, így valahogy el tudják viselni. Csak a jóindulatukon múlik, hogy nem jelentenek fel bennünket, mert a versenykiírás rögzíti, hogy minimum hány foknak kell lennie a teremben. Ígéretet kaptunk arra, hogy rendeződik a helyzet, és vagy feljebb veszik, vagy korszerűsítik a fűtést, amit már nagyon várunk, mert ez nem sokáig mehet így tovább.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!