szon-sportoldal

2012.06.20. 10:29

„Óriás” figyelte a kicsiket az Eötvös Kupán

Óbudai és NYFSE-siker született a kengurus korosztályos kosárlabdatornán.

Óbudai és NYFSE-siker született a kengurus korosztályos kosárlabdatornán.Két kategóriában rendezték meg a 6. Eötvös Kupa kenguru korosztályos gyermek kosárlabda-tornát. A megyebeli csapatok mellett az országos döntőben is remekül szereplő Óbudai Kaszások is részt vett a viadalon, amelynek A csoportjában meg is szerezte az elsőséget. A különdíjak mellett Sitku Ernő, a Nyírsuli szakmai vezetője, 150-szeres válogatott játékos dedikált NYKK-mezt adott át Komáromi Istvánnak, a házigazda Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium igazgatójának. A gyerekek számára nagy élményt jelentett, hogy a viadalt megtekintette Dalibor Micsics, a 224 centire nőtt óriás, aki nyíregyházi játékosként kölcsönben Tiszaújvárosban kosárlabdázott az utóbbi hónapokban.

6. Eötvös Kupa

A kenguru korosztályos torna eredményei

A csoport: NYKK-Eötvös Cápák–Nyírsulis Sólymok 37–122, Nyírsulis Sólymok–Óbudai Kaszások 56–86, Óbudai Kaszások–NYKK-Eötvös Cápák 97–21. A végeredmény: 1. Óbudai Kaszások 4, 2. Nyírsulis Sólymok 3, 3. NYKK-Eötvös Cápák 2. Különdíjasok. A torna legjobb játékosa: Nauser Balázs (Óbudai Kaszások). Gólkirály: Balogh Martin (Nyírsulis Sólymok). A legjobb védőjátékos: Tikász Ádám (NYKK-Eötvös Cápák).

B csoport: NYKK-Vörös Bikák–Nagykállói Tigriskölykök 17–35, Nagykállói Tigriskölykök–NYFSE-NYKS 30–38, NYFSE-NYKS–NYKK-Vörös Bikák 40–21. A végeredmény: 1. NYFSE-NYKS 4, 2. Nagykállói Tigriskölykök 3, 3. NYKK-Vörös Bikák 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!