szon-sportoldal

2012.10.18. 07:28

Biztosan jutott tovább a nyíregyházi csapat

A férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójában a második vonalban szereplő NYKSK-Nyír-Komplett az NB II-es Mátészalka vendégeként lépett pályára.

A férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójában a második vonalban szereplő NYKSK-Nyír-Komplett az NB II-es Mátészalka vendégeként lépett pályára.Mindkét együttesben akadtak hiányzók, így több fiatal játékos kapott lehetőséget, mindazonáltal érvényesült az osztálykülönbség – a Nyíregyháza biztosan nyert és jutott tovább. A találkozó már az első félidőben eldőlt, a Bartha-legénység a szünet után is hizlalta előnyét, dacára annak, hogy a szatmáriak kitűnősége, Szántó Szabolcs keze ezúttal is elsült.

Kézilabda: Magyar Kupa, férfi, 2. forduló

Mátészalkai MTK–NYKSK-Nyír-Komplett 27–47 (8–22) 

Mátészalka, 50 néző, v.: Szécsi M., Szőke I.

Mátészalka: Zatureczki – Varga R. 1, Szender Sz. 2, Szántó Sz. 9, Balla J. 4, Kerékgyártó S. 3/2, Almási G. 5. Csere: Kurtos K. (kapus), Varga Z. 2, Borbély B. 1, Kun Sz., Molnár A. Edző: Falcsik Miklós.

Nyíregyháza: Gadnai A. – Erdős Z. 8, Bécsi J. 5, Varga L. 4, Dancs M. 4, Kovács Á. 8, Vasas Gy. 5. Csere: Oross A. (kapus), Szűcs B. 6, Bursac, Dobos B. 4, Rontó Á. 3. Edző: Bartha Dénes.

Kiállítások: 0, illetve 8 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 1/0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!