szon-sportoldal

2012.11.03. 10:06

A bajnokaspiránsnál vendégeskednek

Nyíregyháza - Vasárnap Egerben nehéz meccs vár a Nyíregyháza Nyír-Komplett csapatára.

Nyíregyháza - Vasárnap Egerben nehéz meccs vár a Nyíregyháza Nyír-Komplett csapatára.

Kézilabda. Ez kemény lesz, Bécsiének vasárnap este az egri várat kellene bevenniük. A másodosztályú férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjában a hetedik fordulóban Egerben vizitál a Nyíregyháza Nyír-Komplett együttese. Az eddig százszázalékos nyíregyháziakat fogadja a kilenc ponttal ötödik hevesi alakulat. Az egriek eddig kétszer játszottak otthon, előbb ikszeltek a Balassagyarmattal (22-22), majd kikaptak a Balmazújvárostól (25-32). A legutóbbi fordulóban Hajdúnánáson nyertek 23-19-re Dobó városának vitézei, így jó formában várhatják majd a Bartha-alakulatot. Az egrieknél a Spanyolországból hazatért átlövő, Podla József valamint az irányítós Juhász Károly külön figyelmet érdemelnek majd, hiszen ők a csapat gólfelelősei.

– Az egriek kimondták, hogy a bajnoki címre törnek, így is erősítettek és úgy néz ki, hogy mostanra állt össze a csapatuk. Edzőjük nyilatkozta, hogy hetente hétszer edzenek, a játékosok csak a kézilabdázásból élnek. Így aztán ők a vasárnapi mérkőzés esélyesei, nálunk Tarnavölgyi Gergely sérült, ám nem megyünk majd ki feltartott kezekkel a pályára. Szeretnénk pontosan hazatérni majd Egerből-vélekedett Varga Zsolt, a nyíregyháziak szakosztályvezetője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!