szon-sportoldal

2013.10.14. 10:37

Csak eggyel kaptak többet mint a válogatott, az edző dícsért

A demecseri 9-1-es vereség után sem hagyta el a humora a vendég Rohod edzőjét, Kósa Attilát.

A demecseri 9-1-es vereség után sem hagyta el a humora a vendég Rohod edzőjét, Kósa Attilát.

Nem csak válogatott szinten lehet 8 gólt kapni, a megyei II. hétvégi fordulójában is záporoztak a gólok. Nyírturán 11-et vágott a vendég Gávavencsellő,  Kék egy sima hetessel utazott haza Gyulaházáról. A nyertes edzők dicsértek, a vesztesek dorgáltak. Nem úgy a Rohod vezetőedzője, Kósa Attila: ő a Demecseren beszedett 9-1 után méltatta csapata teljesítményét, nyilatkozata szerint "majdnem válogatott szinten futballoztak" tanítványai - csak egy góllal voltak rosszabbak mint a mieink Amszterdamban.

A rohodi csapat még egyetlen pontot sem szerzett az eddigi 9 forduló alatt, a gólarányuk 8-37, csak a Nyírtura áll mögöttük a bajnokságban. Nem minden előzmény nélküli tehát a frappáns nyilatkozat, egyenletes teljesítmény áll a "majdnem válogatott szint" mögött.

Nem mindenhol a humoré volt a főszerep a mérkőzés után, illetve volt ahol nem a hagyományos módon fejeződött be a bajnoki. A Fényeslitke - Pátroha például rendbontás miatt csak 70 percig tartott , a játékvezető 1-0-ás állásnál lefújta a találkozót. Ha van fotója, videója a litkei balhéról, okvetlen küldje el nekünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!