szon-sportoldal

2016.01.24. 18:56

Timoscsukék ellen játszott a Szpari!

Nyíregyháza - Az itthoni mínuszok után szombaton kellemes időre ébredtek a Nyíregyháza Spartacus focistái. A törökországi Belekben. Szombaton napsütésben, igaz szeles időben tartott tréningeket Mátyus János.

Nyíregyháza - Az itthoni mínuszok után szombaton kellemes időre ébredtek a Nyíregyháza Spartacus focistái. A törökországi Belekben. Szombaton napsütésben, igaz szeles időben tartott tréningeket Mátyus János. Vasárnap szó sem volt pihenésről, sőt lejátszotta első kinti, villanyfényes edzőmeccsét a csapat. A remekül előkészített füves pályán a kazah élvonal reprezentánsa, az FC Kairat volt az ellenfél. A Kairat csatasorba állította azt a Timoscsukot, aki a Bayern Münchenben is játszott. A Szpari egyenrangú partnere volt a kazah csapatnak, amelyik három gólos vezetéshez jutott. Azonban a hajrában sem adta fel Mátyus-csapat előbb Törtei Tamás tekert a kapuba egy 17 méteres szabadrúgást, majd Rezes László jogos büntetőből szépített. A rangado.hu beszámolója alapján a Spartacus a mérkőzés több időszakában is a kazahok fölé nőtt, legalább a döntetlenre rászolgált volna.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország január 25-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!