SZON Sziréna

2018.08.13. 13:43

Videó: Lopott autóval bukott le három férfi Vásárosnaményban

Vásárosnamény, Sárospatak - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két ukrán, valamint egy magyar állampolgárságú férfi ellen.

Vásárosnamény, Sárospatak - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két ukrán, valamint egy magyar állampolgárságú férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak közösen eltulajdonítottak Nyíregyházáról egy Volkswagen Sharan típusú személygépkocsit 2018. július 21-én, valamint Sárospatakról egy Volkswagen Tiguan típusú személygépkocsit 2018. július 28-án.

A rendőrök a nyomozás alatt azonosították a feltételezett elkövetőket és miután Vásárosnaményban a Tisza hídon intézkedés alá vonták őket, a bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt mindhármukat elfogták és a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították 2018. augusztus 11-én. A két 43 éves, és a 41 éves gyanúsítottakat kihallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett az illetékes ügyészség felé letartóztatásuk indítványozására.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!