HAON Sziréna

2012.05.19. 19:13

Szombaton Szeretethíd Debrecenben is

Színes programokkal várt mindenkit a Magyar Református Szeretetszolgálat a Nagytemplom mögötti Emlékkertbe szombaton, 9 és 16 óra között.a Szeretethíd elnevezésű programra.

Színes programokkal várt mindenkit a Magyar Református Szeretetszolgálat a Nagytemplom mögötti Emlékkertbe szombaton, 9 és 16 óra között.a Szeretethíd elnevezésű programra. A Kárpát-medencei református önkéntes napok debreceni rendezvényén önkéntesen vállalt fellépést a Helyőrségi Zenekar, a sárospataki 8kor Színház, Balogh Cintia népdalénekes, a püspökladányi Lolita Mozgásstúdió, a ZeneTheatrum és a Calvin Star zenekar.

Az Emlékkertben kézműves-kreatív játszóházakba is bekapcsolódhattak a gyerekek, volt origamizás, gipszminta festés, papírvirág és karkötő készítés, arcfestés, valamint közösen elkészítettek egy óriási Szeretethíd képet tenyérlenyomatokból. A Sikemtisszió elhozta érzékenyítő programját a Szeretethídra, játékos feladatokkal irányították rá a figyelmet sérült embertársaink életének nehézségeire a hasznos segítségnyújtás érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!