Producerkedik is

2020.07.11. 09:03

Új szerepben próbálta ki magát Nagy Ricsi

Nagy Ricsit egy országos kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorában ismerhette meg az egész ország, akkor a legjobb négy versenyző közé jutott.

Nagy Ricsi izgalmas feladatba kezdett

Forrás: MW-archív

A fiatal énekes azóta tovább képezte magát, és szólókarrierje egyengetése mellett különböző formációkban is színpadra lépett, most pedig egy új, izgalmas feladatba fogott.

Hamarosan hallhatjuk

– Jó érzés látni, mikor összeáll az első olyan projekt, aminek én lehettem a producere. Éneklik a szöveget, táncolnak a beatre, és a srácok előtt pedig le a kalappal! Remélem, minden sikerül a végére, és beüt az In Medias-láz! Hajrá, srácok! – írta Nagy Ricsi közösségi oldalán.

A bejegyzésből kiderül: a zenész az In Medias Rex bandával dolgozott együtt. A közös munka eredményét hamarosan a nagyközönség is megismerheti, hiszen már leforgatták a Ricsi producerkedése alatt született dal klipjét. A kisfilmnek több szempontból is örülhetnek a rajongók, hiszen a háttérmunka mellett a nyíregyházi zenész a videóban is feltűnik majd.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában