Fényeslitke

2022.04.03. 20:02

Vigyázz, ha ByeAlex videót akar küldeni neked!

Vannak, akiket mélységesen megvet a fényeslitkei sztár.

Fotó: MW-archív

Fotó: Dombóvári Tamás

Megint csalók garázdálkodnak a neten! ByeAlex nevében koncerteket, születésnapi kívánságvideókat ajánlanak, az utalás után azonban felszívódnak - figyelmeztet a Bors.

 

Az internet veszélyes hely, jól át kell gondolni, hogy az ember kitől milyen terméket vásárol, mert sajnos könnyen előfordulhat, hogy csalókba botlunk. Így járt az a fiatal is, aki megtalálta a neten ByeAlexet, s azt kérte, hogy az énekes küldjön az egyik haverjának egy születésnapi rövid videót. Az ál-ByeAlex bele is ment a dologba, 40 ezer forintot kért a videóért, amit a megrendelő elutalt neki. Talán mondani sem kell, hogy a pénz megérkezése után az ál-Alex felszívódott és videó sem érkezett. Az esetről a károsult beszámolt az igazi ByeAlexnek, aki így reagált a történtekre:

 

Huh srácok! Én ilyen szülinapi f...gokat SOHA nem csináltam, pláne nem pénzért! Mélységesen megvetem azokat, akik ilyenben egyáltalán részt vesznek, hogy fenntartsák ennek az "intézményét"... Pláne azokat, akik meg másokat vernek át hamis személyazonossággal, például az enyémmel! Ne legyetek már ennyire k...ra megvezethetők. Mit tegyél? Pl: jelentsd az illetőt, gondolom tudod milyen számlaszámra utaltad...és ilyet RÓLAM ne gondoljatok, hogy én olyan ember vagyok, aki pénzért köszöntéseket meg esküvőket, f...m tudja, ilyen nyomiságokat művel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában