Időjárás

2024.03.21. 07:10

Szombatig egyre melegebb

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Csütörtök

Egyre vastagabb fátyolfelhőzet zavarja a napsütést; majd késő délutántól még erősebben növekszik a felhőzet, és estétől kisebb eső, zápor is kialakul. Gyenge marad a légmozgás. Délutánra 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek

Délelőtt borongós időre számíthatunk, délután már csökken a felhőzet. Szórványosan alakulnak ki záporok. A DK-i szél időnként megélénkül. 12-17 fok valószínű.

Szombat

Inkább csak fátyolfelhők szűrik a márciusi napsütést. Estig nem lesz csapadék. A déli szél többfelé megerősödik. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap

Erősen felhős, néhol borult lesz az ég. Többfelé várható eső, zápor. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 10-15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hétfő

A hajnali esők után csökken a felhőzet, egyre több napsütésre van kilátás felhőátvonuásokkal. A nap első felében még viharos lehet a szél. 11-12 fok körül valószínű a maximum. - olvasható a koponyeg.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában