Az elmúlt 24 órában történt

2020.03.02. 09:55

Róbert egy betondarabbal próbálta betörni az autó üvegét Nyíregyházán

Rendőrségi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai 2020. március 1-jén elfogtak egy 36 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Róbert 29 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. március 1-jén Nyíregyháza belvárosában megpróbálta egy betondarabbal betörni egy személygépkocsi hátsó ablaküvegét, azért, hogy abból értéktárgyakat tulajdonítson el. A rendőrök a bejelentést követően néhány percen belül a helyszín közelében elfogták a feltételezett tettest, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett.

A rendőrség felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy ne adjanak esélyt a bűnelkövetőknek:

  • Személyes iratokat, pénzt, bankkártyát és a gépjármű okmányait soha ne hagyja a gépkocsiban!
  • Ne hagyjon értékes csomagot, mobiltelefont és egyéb műszaki cikket az utastérben!
  • Mindig zárja be az ajtókat, az ablakokat húzza fel, ha van, kapcsolja be a riasztót akkor is, ha csak pár percre száll ki!
  • Kiszállás után ellenőrizze a gépkocsi lezárt állapotát!
  • - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában