Az elmúlt 24 órában történt

2020.04.21. 09:45

A tüzes víz csábította bűnre a 25 éves tiszadobi nőt

Rendőrségi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Cs. 25 éves tiszadobi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a nő 2020. április 20-án betört egy tiszadobi házba és annak melléképületébe, ahonnan szeszes italt tulajdonított el. A rendőrök a bejelentés után rövid időn belül azonosították, és otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt. A rendőrkapitányságra előállított nő gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja folytat büntetőeljárást T. Z. 37 éves rakamazi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. január és március hónapok között betört három rakamazi telephelyre, ahol az ott álló gépjárművek katalizátorait kivágta és eltulajdonította. A széleskörű adatgyűjtés alatt beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került T. Z., aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmények elkövetésével. A rendőrök a férfit 2020. április 20-án elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették. A rakamazi rendőrök a büntetőeljárásban még vizsgálják, hogy a gyanúsított további bűncselekményt követett-e el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában