Sziréna

2021.06.05. 08:36

Nyíregyházán egy nyírparasznyai, Gyulaházán egy nyírtassi férfi akadt a rendőrök horgára

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye rendőrségi eseményeiből.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek 2021. június 4-én este Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő nyírparasznyai lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi gépkocsijával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Gyulaházán ellenőriztek 2021. június 4-én este egy személygépkocsival közlekedő nyírtassi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi úgy közlekedett személygépkocsijával, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások alkoholszondás ellenőrzést is végeztek a járművezetővel szemben, amelynek eredménye pozitív értéket jelzett. A járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették, valamint járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai az egyik nyíregyházi vendéglátóhelyen intézkedtek egy 18 éves nyíregyházi lakossal szemben 2021. június 3-án késő délután. A férfi ittas állapotban kötekedett, kiabált a több vendéggel, amit a rendőrök intézkedése, és többszöri felszólítása ellenére is folytatott, és még a rendőrőröket is verekedésre hívta fel. Az egyenruhások garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában