Baleset

2021.09.24. 13:45

Halálos baleset – kamion és autó ütközött Nagyszállásnál, teljes útzár

A tűzoltók feszítővágóval avatkoznak be.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. szeptember 24-én 13 óra 30 perc körül a 4911-es számú út 8. kilométerszelvényében Nagykálló és Nyíregyháza között. Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy Nagykálló felől Nyíregyháza irányába haladó tehergépkocsi-szerelvény egy vele szemben közlekedő személygépkocsival.

A baleset következtében a személygépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Megsérült utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést, a forgalmat mindkét irányból alsóbbrendű útra terelik – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés: A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett elvégezte, a forgalomkorlátozást feloldotta. A forgalom ismét zavartalanul haladhat. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Feszítővágóval mentettek

Összeütközött egy személyautó és egy nyerges vontató a Nyíregyháza és Nagykálló közötti úton. A helyszínre riasztott nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével megkezdték a sofőr kiszabadítását a személyautóból. A mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt lezárták – tudatta a Katasztrófavédelem.

Fotók: nyiregyhaza.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában