vádemelés

2021.11.18. 09:13

Féltékenységből ölt Nagyarban – még saját lányát is megkéselte az örjöngő férfi

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy férfi ellen, aki az élettársát különös kegyetlenséggel megölte, apósát megszúrta, közös gyermeküket pedig leütötte.

Fotó: Pusztai Sándor

A vádirat lényege szerint a vádlott és élettársa egy szatmári faluban éltek, azonban az élettársi kapcsolat már 2015-ben megszakadt. Ennek ellenére a férfi többször meglátogatta volt élettársát és közös kislányukat, de amikor megtudta, hogy a nőnek új kapcsolata van, zaklatni, bántalmazni kezdte a sértettet.

https://szon.hu/galeria/gyilkossag-nagyarban-fotok-pusztai-sandor/

2021. május 31. napján éjjel egy óra körül a vádlott ismét megjelent a közös családi háznál, ahol kopogtatására a sértett beengedte. Már az előtérben kézzel ütlegelte a vádlott a sértettet, aki a ház hátsó szobájába menekült.

A férfi elővette a magánál tartott tapétavágó kést, és azzal több alkalommal megszúrta, illetve megvágta a sértettet.

A dulakodás zajára felébredt a 14 éves kislányuk, aki telefonon értesítette az édesanyja szüleit, majd a konyhából magához vett egy nagyobb kést azért, hogy segítsen az anyjának. Ezt meglátta a vádlott, aki elvette gyermekétől a kést, majd a kislányt ököllel úgy megütötte, hogy az a földre esett. Ezt követően a vádlott a késsel szurkálta tovább a földön fekvő sértettet, aki az összesen 92 sérüléstől a helyszínen elhalálozott.

A vádlott gyermeke a bejárati ajtót nem tudta kinyitni, ezért az ablakon keresztül kimászott, ahol az időközben odaérkező nagyszülei várták. A sértett édesapja szintén az ablakon bejutott a lakásba, és azt látta, hogy a vádlott a késsel többször hasba szúrja magát. Felelősségre vonta a vádlottat, aki erre a késsel az apósát a homlokán kétszer megvágta.

Az eseményeknek az vetett véget, hogy két rokon férfi a családi ház bejárati ajtaját betörte és kimenekítette a sértettet.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével, továbbá életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. A vádiratban a megyei főügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélje a vádlottat.

Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik – közölte a

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/horror-nagyaron-elvagta-elettarsa-torkat-lanyat-is-megkeselte-5106163/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/horror-nagyarban-egyszer-csak-latom-hogy-hozzak-ki-a-klarikat-akkor-mar-tudtam-nem-el-5107366/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/video-gyilkos-apjatol-mentette-testvereit-a-nagyari-lany-5111227/

https://szon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/nagyari-gyilkossag-megszolalt-a-gyanusitott-edesanyja-video-5109064/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában