Sziréna

2022.01.22. 09:31

Ittasan, jogsi nélkül vezettek

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. január 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai Kállósemjénben intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben 2022. január 21-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi úgy vett részt gépkocsijával a közúti közlekedésben, hogy a vezetéséhez szükséges engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai Nagykállóban ellenőriztek 2022. január 21-én este egy személygépkocsival közlekedő 32 éves férfit. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezető úgy közlekedett személygépkocsijával, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az egyenruhások alkoholszondás ellenőrzést is végeztek a férfival szemben, amelynek eredménye pozitív értéket jelzett. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették, valamint járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.  

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai ellenőriztek 2022. január 21-én egy segédmotoros kerékpárral közlekedő székelyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 37 éves férfi járművévél úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy annak vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés is pozitív értéket jelzett. Az egyenruhások a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrőrsre előállították, és őrizetbe vették, valamint járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában