Tűz

2022.01.17. 08:07

Több helyen is tűz ütött ki a hétvégén - gázpalack robbant fel Tiszateleken

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres tároló konténer Tiszateleken, a József Attila utcában. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók fékezték meg a lángokat. A konténerben mezőgazdasági gépeket, autóalkatrészeket tároltak. A tűz következtében az egységek kiérkezése előtt egy PB gázpalack felrobbant.

 

Bútorok égtek egy tiszalöki családi ház szobájában vasárnap délután. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonosok áramtalanították az épületet. A beavatkozók egy gyorssugárral oltották el a tüzet. A ház lakhatatlanná vált, az ott élő két ember elhelyezéséről átmenetileg gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt.

 

Egy ibrányi családi ház padlásterében a szigetelés égett három négyzetméteren éjszaka. A helyi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be, az utómunkálatokat már a nyíregyházi hivatásos tűzoltókkal közösen végezték. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában