Sziréna

2022.02.12. 10:28

Az ágyneműtartóba rejtőzött egy férfi a rendőrök elől Nyíregyházán

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. február 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Kékcse és Cigánd közötti úton vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő tornyospálcai lakost 2022. február 11-én. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 45 éves járművezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2022. február 11-én elfogtak egy 41 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság körözést adott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, ezért azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit otthonában az ágyneműtartóban elrejtőzve találták meg, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, és őrizetbe vettek.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában