Nyíregyháza

2022.05.06. 12:27

Újabb dílert fogtak el a szabolcsi nyomozók Nyíregyházán

Őrizetben a 35 éves nyíregyházi férfi.

Fotó: Rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. M. 35 éves, nyíregyházi lakos ellen. 

A nyomozás adatai szerint a férfi az elmúlt hónapokban anyagi haszonszerzés érdekében nyíregyházi otthonában rendszeresen értékesített új pszichoaktív anyagnak minősülő bódító hatású szert. A rendőrök a gyanúsított otthonában megtartott kutatás alatt kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a kiméréséhez és csomagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. 

A tiltott szerek egy része már pakettekbe csomagoltan, eladásra volt előkészítve. A rendőrök több vásárlót is kihallgattak, akik elmondták, hogy a gyanúsítottnak alkalmanként 1000 forintot fizettek a tiltott szerért pakettenként. Az nyomozók a H. M.-et gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában