Ellenőrzés

2022.06.27. 14:18

Nagy ellenőrzés volt az M3-ason! Szerinted hány bírságot osztottak ki?

A rendőrök számos esetben intézkedtek közlekedési szabályszegések miatt.

Forrás: police.hu

Átfogó közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködő hatóságaival az M3-as autópálya megyei szakaszán 2022. június 24-én. A szabolcsi rendőrök a közlekedőket a Mohos pihenőhelyre terelték ki, ahol ellenőrizték a járművezetők és utasaik okmányait, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a járművek műszaki állapotát is. Külföldiek esetében a magyarországi tartózkodás jogszerűségét is vizsgálták.

A rendőrök kisebb súlyú közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 8 esetben figyelmeztetést alkalmaztak, 14 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, és egy fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek. Passzív biztonsági eszköz használatának elmulasztása miatt 6 esetben közigazgatási hatósági bírságot szabtak ki.

Az akció során 6 járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, mivel a járműszerelvény súlya jelentősen meghaladta a megengedett legnagyobb össztömeget, valamint a vezetési-és pihenőidő szabályainak megsértése miatt.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a közúti balesetek megelőzése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.

… hogy mindenki hazaérjen!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Címkék#rendőrség
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!