Bűnügy

2022.07.04. 10:03

Jogsi nélkül, kapatosan Szabolcsveresmarton - őrizetben a 46 éves férfi

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotós: shutterstock

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Szabolcsveresmarton egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. július 3-án. A 46 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 20 éves nyírteleki lakost 2022. július 3-án. A férfi körözését a Tiszavasvári Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 26 éves rakamazi lakost 2022. július 3-án. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 35 éves nagydobosi lakost 2022. július 3-án. A rendőrök megállapították, hogy a Sarkadi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt a Gyulai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.  

Címkék#bűnügy
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!