Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.09.02. 09:08

Pátrohai és kótaji sofőröket füleltek le a rendőrök - Ugyanazt követték el

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 52 éves nyíregyházi lakost 2022. szeptember 1-jén. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyháza Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 49 éves napkori lakost 2022. szeptember 1-jén. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy motorkerékpárral közlekedő járművezetőt 2022. szeptember 1-jén Nyíregyházán. A rendőrök megállapították, hogy a 40 éves pátrohai férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért a rendőrkapitányságra előállították és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő kótaji lakost 2022. szeptember 1-jén. A 21 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.  

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában