Sziréna

2022.09.28. 08:26

Tűzfalhoz hívták a tűzoltókat

Keddi tűzoltói beavatkozások Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Illusztráció: Pixabay

Gyalogosforgalomra veszélyt jelentő fát távolítottak el a nyíregyházi hivatásos tűzoltók Nyíregyházán, az Árok utcában kedden. A beavatkozók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a balesetveszélyt.

Személygépkocsi motortere égett teljes terjedelmében Ópályiban, az Árpád utcában tegnap. A tűz továbbterjedt az utastérre is. A mátészalkai hivatásos tűzoltók gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Darazsak költöztek egy közintézmény tűzfalába Túristvándiban. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a falat megbontották, majd dugólétra és kéziszerszámok segítségével a darazsakat eltávolították.

Lesodródott az útról egy kisbusz Kisvarsányban kedden. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították a járművet.

Többen rosszullétre panaszkodtak egy csengeri csomagoló csarnokban kedden. A város önkormányzati, valamint a mátészalkai hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozó harminc ember elhagyta az épületet. A beavatkozók teljes légzésvédelem mellett, az épület több pontján méréseket végeztek, amelyek szén-monoxid gáz jelenlétét igazolták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában