Sziréna

2022.11.26. 09:31

Ezért vették őrizetbe a pátrohai nőt

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 25-én elfogtak egy 28 éves rétközberencsi lakost. A férfi körözését a Kisvárdai Rendőrkapitányság rendelte el mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 25-én elfogtak egy 44 éves nyíregyházi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírásgot nem fizette meg, ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá a 471-es főúton egy személygépkocsival közlekedő nyírbogáti lakost 2022. november 25-én. A 19 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy 34 éves nyírcsászári lakost 2022. november 25-én Nyírderzs és Nyírcsászári közötti útszakaszon. A rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsival közlekedő férfi a gépjármű vezetéséhez érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik, ezért előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai vontak intézkedés alá 2022. november 25-én Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő pátrohai lakost, miután szabálytalanul közlekedett. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a gépkocsi műszaki érvényessége lejárt, valamint, hogy az 50 éves járművezető a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette mivel őt a Kisvárdai Rendőrkapitányság Szabálysértés Hatósága a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök az 50 éves nőt előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra, és büntető, valamint szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában