Baleset

2023.03.02. 10:23

Kisbusz és személyautó ütközött a 4-es főúton Nyírpazonynál - Fotókkal frissítve!

A 283-as kilométernél teljes szélességében lezárták a főutat.

Fotó: Pusztai Sándor

Frontálisan karambolozott egymással a 4-es főút 284-es szelvényénél egy kisbusz és egy autó. A helyszíni információ szerint egy Mercedes kisbusz haladt a 4-es főúton Nyírpazony irányából Nyírtura felé, amikor a 284-es szelvénynél tisztázatlan okból áttért a szemközti oldalba. Ott egy Ford személygépkocsi tartott Nyíregyháza felé, és az autó vezetője észlelve a kisbuszt, úgy próbálhatta elkerülni a frontális ütközést, hogy kitérő mozdulattal balra kormányozta autóját, ami így a jobb oldalával ütközött a kisbusz jobb oldalához. Az autó vezetője súlyos sérülést szenvedett, az anyagi kár jelentős. A sérültet a tűzoltók szabadították ki. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázása érdekében. 

KM

-----------------------------------

Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó a 4-es főút 283-as kilométerénél, Nyírpazony térségében. Az egyik járműbe egy ember beszorult, őt a nyíregyházi hivatásos és önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, és átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában