Bűnügy

2023.06.19. 09:45

Autóból árulta a drogot - Nyíregyházán csaptak le a kéki férfira (videó, fotók)

A lefoglalt drogok értékesítéséből a gyanúsítottnak hatvanmillió forintot meghaladó bevétele származhatott volna.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. S. 25 éves kéki lakos ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársaival közösen csaptak le a férfira, aki az egyik nyíregyházi lakótelepen autójából szolgálta ki vevőjét közel száz gramm mennyiségű –az elvégzett gyorsteszt alapján- kokainnal, és némi extasyval. A ruházat- és gépjármű átvizsgálás az eladásból származó készpénz, valamint további kábítószer gyanúját keltő anyagok lefoglalását eredményezte.

A nyomozók a férfi otthonában és a használatában lévő garázsban is alapos kutatást végeztek, és mintegy 20 kilogramm mennyiségű különböző típusú kábítószer gyanúját keltő anyagot, nagyobb mennyiségben kokaint, extasyt, marihuánát, valamint a kábítószerek értékesítéséből származó közel nyolcmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak.

  Az eljárás alá vont M. S.-t a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított jelenleg bűnügyi felügyelet alatt védekezhet. A gyanúsítottak köre várhatóan bővülni fog, a lefoglalt kábítószer gyanúját keltő anyagokat igazságügyi szakértő vizsgálja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában