Bűnügy

2023.08.08. 16:20

A légyott hossza miatt verte félholtra - nyilatkozott a nyíregyházi prostituált (videó)

500 forintot alkudott az árból, majd brutálisan összeverte alkalmi prostituált ismerősét egy férfi Nyíregyházán. Ráadásul a félholtra vert nőt a kegyetlen férfi még ki is rabolta. Most vádat emeltek ellene.

Szon.hu

Forrás: tenyek.hu

A nyíregyházi vasútállomáson történt tavaly karácsony előtt az eset. A férfi megbeszélt a prostituálttal egy találkozót, majd az alkalmi légyottnak az lett a vége, hogy a kuncsaft félholtra verte a prostituáltat. Az átélt borzalmakról a nő a kórházi ágyáról nyilatkozott a Tényeknek.

 

Szörnyűt éltem át, hát ezt nem kívánom senkinek, amit én éreztem át 

 

– kezdte a nő.

Az eset újabb részleteiről most az ügyészség számolt be. A férfi és a nő 5 ezer forintban egyezett meg és elindultak alkalmas helyet keresni a szexre. Ezután egy közeli társasház pincéjébe a vádlott lealkudott 500 forintot.

 

A nő hozzá is kezdett a szolgáltatás nyújtásához, azonban vita támadt a felek között annak időtartamát illetően.

 

Először csak veszekedtek, hogy mennyi ideig tartson az aktus, amitől a kuncsaft olyan ideges lett, hogy brutálisan verni kezdte a nőt.

 

Utána már csak azt vettem észre, hogy a szememhez ütődött valami

 

 – mondta a nő.

Ez a férfi keze volt, majd többször fejbe vágta a nőt, aki ettől elájult és elesett, de brutális támadója még ekkor is fejbe rúgta áldozatát. A nőnek eltört az arccsontja, az orra és egy foga is kitört. Ráadásul a kegyetlen támadó az eszméletlen nő mindenét elvitte.

 

Táskámat, a fogamat kiverdeste, mindenemet elvitt. Drága telefonomat, a pénzeim benne voltak, a személyirataim benne voltak

 

 – emelte ki a nő.

A prostituáltat megverő férfit két nap alatt elfogták, az ügyészség pedig most emelt vádat ellene. Súlyos testisértés és kifosztás miatt kell majd felelnie, amiért évekre rács mögé kerülhet.

Forrás: tenyek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában