Baleset

2023.09.11. 08:53

Felborult egy kamion az M3-as autópályán Pusztadobosnál

Egy teherautó szalagkorlátnak ütközött Pusztadobos térségében - írta a police.hu.

Szon.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Az elsődleges információk szerint, 2023. szeptember 11-én 7 óra 25 perckor Pusztadobos térségében, az M3-as autópálya jobb pályatest 278. kilométerszelvényénél egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között szalagkorlátnak ütközött. A mentési munkálatok és a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszon a rendőrök az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát részben lezárták, azonban a forgalom a belső forgalmi sávban haladhat. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Forrás: Katasztrófavédelem

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon haladókat, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott óvatossággal, figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

-------------------------------------

Felborult egy kamion az M3-ason, Pusztadobosnál

A baleset a sztráda Vásárosnamény felé vezető oldalán történt, a 279-es kilométernél.

Lesodródott az úttestről, és az oldalára borult egy állatszállító kamion az M3-as autópálya 279-es kilométerénél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Pusztadobos térségében. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínen félpályán halad a forgalom.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában