Nagykálló

2023.09.24. 17:09

Sokkoló baleset Nagykállóban! Négy éves kisgyerek égett meg egy lángoló gödörben! (videó)

Életveszélyesen megégett egy négy éves kisfiú Nagykállóban szombaton, amikor egy olyan gödörbe esett, amibe korábban tüzet raktak. A kisfiú testfelületének 40 százalékára kiterjedő, másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

Szon.hu

Fotó: tenyek.hu

A szomszédban élő nő szeme láttára esett az égő gödörbe a kisfiú, aki zokogva mesélt a borzalmakról a Tényeknek. A rémült szomszéd és a kétségbeesett szülők azonnal vízért rohantak, végül egy felmosóvödörrel locsolták le, így oltották el a kisfiút.

 Annyit láttam, hogy lángolt a feje, a teste össze-vissza égve, úgyhogy én nagyon megijedtem” 

– mesélte az asszony a Tényeknek.

Az összeégett gyerekkel a fürdőszobába rohantak, levették a ruhát róla, hogy ne égjen jobban rá, és az édesanyja egyből lezuhanyoztatta. - És akkor én egy kicsit rosszul lettem – tette hozzá a szomszéd.

A Tények úgy tudja, hogy az apa egy széken ült, néhány méterre az égő gödörtől, amikor a gyerek belezuhant, a kisfiú nagymamája csaknem elájult. Mentőhelikopter érkezett a megégett négyéves kisgyerekért, de nem tudott felszállni, mert amerre repültek volna, éppen vihar tombolt. Végül mentőautóval vitték Hajdúnánásig a kisfiút, ott szállt fel vele a helikopter, akit a budapesti Bethesda Gyermekkórház égési osztályára vitték. A rendőrség is vizsgálja a sokkoló baleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában