Tragédia

2023.11.05. 12:35

Döbbenetes tragédia: a kórházban elhunyt a dögei autóbaleset egyik súlyos sérültje

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken késő este árokba csapódott egy személygépkocsi Döge térségében, a 4-es főút 322-es kilométerszelvényének közelében.

Szon.hu

Forrás: frissmédia

A járműben öten utaztak, a baleset következtében mindannyian beszorultak, őket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd adtak át a mentőknek.

Az öt utas közül az egyik, egy 27 éves fiatalember olyan súlyosan megsérült, hogy szombaton reggel szervezete feladta a harcot a kisvárdai kórházban.

Mint az Mártha Mihály Tibortól, Fényeslitke polgármesterétől megtudtuk, a baleset mind az öt utasa fényeslitkei illetőségű. A településvezető hozzátette, az elhunyt fiatalember vámosként dolgozott.

- Már beszéltem a családdal is, az önkormányzat pedig rendkívüli testületi ülést hívott össze hétfőre. Az elhunyt fiatalember hozzátartozóit mindenben segíteni fogjuk, ha igénylik, illetve a balesetben megsérült fiatalok családjainak is felajánlottam az önkormányzat támogatását - mondta portálunknak Mártha Mihály Tibor, Fényeslitke polgármestere. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában