Közlekedési baleset

2024.01.13. 18:44

Személyvonattal ütközött egy autó Ajakon

A kocsi kigyulladt, a tűz a mozdonyba is belekapott.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Frissítés:

Eloltották a tűzoltók a járművek tüzét Ajakon

A kisvárdai, a cigándi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett porral oltókkal, a mozdony leföldelése után pedig egy vízsugárral eloltották a lángokat Ajakon, ahol egy személyvonat és egy gépkocsi ütközött össze a 4145-ös út vasúti átjárójában. Az ütközést követően kigyulladt az autó, és a tűz a mozdonyba is belekapott. Az autó két utasa időben elhagyta a járművet, a szerelvény ötven utasát az egységek kísérték ki az átjáróhoz. Értük melegedő autóbuszok érkeztek, amelyekkel a kisvárdai vasútállomásra utazhatnak. 


Személyvonattal ütközött össze egy gépkocsi Ajakon, a 4145-ös út vasúti átjárójában. Az ütközést követően kigyulladt az autó, amelynek utasai időben ki tudtak szállni. A tűz a mozdonyba is belekapott, a szerelvény mintegy nyolcvan utasa szintén elhagyta a vasúti kocsikat. A helyszínre kiérkezett kisvárdai és cigándi hivatásos tűzoltók porral oltókkal kezdték oltani a lángokat. Az esethez tartanak a baktalórántházi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában