Rendőrség

2024.03.14. 11:08

Különböző bűncselekmények miatt kapcsolták le őket

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: police.hu

Az elmúlt napon az alábbi esetekben intézkedett a rendőrség:

•A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 68 éves nyíregyházi lakost 2024. március 14-én. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

•A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2024. március 14-én Besenyődön elfogtak egy 59 éves helyi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a férfit előállították a rendőrőrsre.

•A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2024. március 14-én Nyírcsaholyban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő ópályi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 22 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

-olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában