Helyi közélet

2008.11.27. 11:32

Kupagyőztes nyíregyházi tűzoltók

<p>Nyíregyháza - 2008. november 22-én első alkalommal hirdetett autós ügyességi versenyt „Korzó Kupa” néven a nyíregyházi Korzó Üzletház. A megyeszékhely szívében található létesítmény 2008. április 16-án nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.</p>

Az autós ügyességi verseny az üzletház mélygarázsának -2 szintkén került megrendezésre. A meghívott csapatok között voltak a helyi média képviselői, a Városüzemeltetési KHT, a rendőrség és a tűzoltóság.

A verseny elméleti és gyakorlati feladatrészekből állt, melynek során először a Korzó Üzletházzal kapcsolatos tudnivalókat tartalmazó 10 kérdéses elméleti tesztlapot kellett kitölteni. Ezt követően a hatalmas parkolóban vezetési ügyességi szlalom következett, ahol többek között vizes versenypályán különböző tolatásokat, parkolásokat kellett végrehajtani.

Az egyenlő versenyfeltételek érdekében a Skoda Fabia Kombi típusú személygépkocsikat a versenyzés idejére a Platán Autóház biztosította.

Az ügyességi versenyt végül nagy fölénnyel a Juhász Zoltán tű. tzls., Szabó István tű. tőrm. és Módis Sándor tű. őrm. alkotta nyíregyházi tűzoltókból álló csapat nyerte.

A versenyszervezők nem titkolt célja az volt, hogy a városlakók, és az üzletházba látogatók bátran vegyék igénybe a 2 szintes mélygarázs nyújtotta parkolási lehetőségeket - tájékoztatta szerkesztőségünket Holes István tűzoltó alezredes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában