Helyi közélet

2012.02.02. 15:06

Jótékonysági rendezvény Vásárosnaményban

Vásárosnamény - „Önkéntes összefogás a gyógyulásért, jótékonysági rendezvény Török Éváért” címmel a Kárpátokért Egyesület ifjúsági önkéntesei kétnapos program kezdődött csütörtökön.

Vásárosnamény - „Önkéntes összefogás a gyógyulásért, jótékonysági rendezvény Török Éváért” címmel a Kárpátokért Egyesület ifjúsági önkéntesei kétnapos program kezdődött csütörtökön.Török Éva, a vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium 10. c osztályának tanulója sajnos súlyos beteg. Agyműtéten esett át, és a gyógykezeléséhez szeretnének a fiatalok hozzájárulni az adománygyűjtéssel, hogy minél hamarabb újra egészségesen járhasson iskolába.

Pénteken 18 órától a vásárosnaményi Kastély sörözőben két teremben szerveznek programokat. Az egyikben a rock és blues zene iránt érdeklődőket várják három koncerttel.

A másik teremben dj-k és mulatós zenészek szórakoztatják az odaérkezőket. Az estét Pierre Maddox, a mátészalkai Club Lamour zenésze nyitja, majd az élő zenét játszó Szi musik formáció lép fel. 22 órától ROBERTO, a mulatós masszőr, Magyarország egyetlen mulatós masszőre lesz a színpadon, ezután következik két helyi fiatal, az In Style rap produkciója. A hajnalig tartó további szórakozáshoz Dj. Chad szolgáltatja a zenét.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában