Helyi közélet

2012.08.21. 19:31

Majdnem frontálisan hajtott egy autó teherkocsiba Ófehértón

Ófehértó - Súlyos sérülést szenvedett az a sofőr, aki egy teherkocsival ütközött kedden délután Ófehértó belterületén.

Ófehértó - Súlyos sérülést szenvedett az a sofőr, aki egy teherkocsival ütközött kedden délután Ófehértó belterületén.Az elsődleges információ szerint egy Renault tartott Ófehértón, Úttörő utcán az Alkotmány utca irányába. A Szabadság utca előtt egy egyenes szakaszon eddig ismeretlen okból a jármű áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő rakomány nélküli MAN nyerges-billencsnek. A járműszerelvény vezetője látva a sávjában gyanúsan közeledő autót fékezett, és jobbra kormányzással igyekezett elkerülni a frontális ütközést, részben sikerrel, de a vízelvezető árok miatt nem tudott teljesen lehúzódni.

A MAN a Renault baloldalát letépte, miközben a futóműve kiszakadt. A Renault vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltókat riasztották a kárhelyre. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat az ófehértói polgárőrök terelték. A nyírbátori rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, a felelősség megállapítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában