Helyi közélet

2012.10.20. 12:23

Inkubátorházat építenének a befektetőknek Tiszalökön

Tiszalök - Az ipari parki címet elnyert területre a Városfejlesztési és Ipari Park Kft. pályázatot nyújtott be 20 négyzetméteren inkubátorház felépítésére, amelybe, ha megvalósul, keresik, várják a befektetőket.

Tiszalök - Az ipari parki címet elnyert területre a Városfejlesztési és Ipari Park Kft. pályázatot nyújtott be 20 négyzetméteren inkubátorház felépítésére, amelybe, ha megvalósul, keresik, várják a befektetőket.– Emellett természetesen a többi ipari parki területre is keressük a befektetőket. Tudjuk, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nehéz új munkahelyeket teremteni, de ennek érdekében mindent megteszünk. Több tárgyalást is folytatunk, de sajnos, ezen a területen is sok a komolytalan és az önkormányzatot kihasználni szándékozó érdeklődő. Sok tárgyalást kell lefolytatni ahhoz, hogy egy-két beruházás megvalósuljon – említette Gömze Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában