Helyi közélet

2013.10.02. 09:50

Tisztelik és szeretik az időseket Ajakon

Ajak - A vendégek ajaki lakodalmas tyúkhúslevest, zöldséges burgonyát főtt hússal és csőrögét fogyasztottak el jóízűen.

Ajak - A vendégek ajaki lakodalmas tyúkhúslevest, zöldséges burgonyát főtt hússal és csőrögét fogyasztottak el jóízűen. Az Idősek Világnapja alkalmából Ajak önkormányzata a hagyományokat követve az idei évben is megünnepelte az Idősek Napját: 350 vendég jelent meg a fogadással egybekötött ünnepségen. Kerekes Miklós polgármester köszöntötte a település három legidősebb emberét: Kovács Jánosnét, Eszenyi Gábornét és Csuka Ferencnét. Műsort adtak az ajaki Tamási Áron Általános Iskola tanulói, az ajaki Pántlikás Népdalkör tagjai és az Alapszolgáltatási Központ dolgozói.

– A versek, a dalok, a köszöntők a szeretetről szóltak. A szeretetről, amelyet nehéz meghatározni, de tudjuk, hogy mégis minden embernek nagy szüksége van rá. A vendégek ajaki lakodalmas tyúkhúslevest, zöldséges burgonyát főtt hússal és csőrögét fogyasztottak el jóízűen – említette Vargáné Markos Ágnes, az Alapszolgáltatási Központ intézményvezetője.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában