Helyi közélet

2015.10.25. 10:39

Konyhakéssel fenyegette a feleségét Nagyhalászban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. október 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. M. 21 éves kótaji lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 24-én egy Nyíregyháza külterületén lévő hétvégi házba betört, ahonnan különböző használati tárgyakat kísérelt meg eltulajdonítani. A járőrök a férfit cselekménye közben tetten érték, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrse súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást G. László 58 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 24-én lakásukban családi vita során feleségét egy konyhakéssel életveszélyesen megfenyegette. A rendőrök a bejelentést követően a férfit a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában