Helyi közélet

2017.03.31. 12:15

Együtt-sajtótájékoztató: Áron alul cserélt gazdát a Szarvas Irodaház

Nyíregyháza - Együtt visszavesszük – mélyen áron aluli ingatlaneladás Nyíregyházán is? címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken a volt nyíregyházi MSZMP-székház előtt az Együtt.

Nyíregyháza - Együtt visszavesszük – mélyen áron aluli ingatlaneladás Nyíregyházán is? címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken a volt nyíregyházi MSZMP-székház előtt az Együtt. - Emblematikus a helyszín: az épületet a régi állampárt emelte az adófizetők pénzén, az új állampárt pedig az adófizetők kárára mutyizza el – fogalmazott Lövei Csaba, a párt önkormányzati képviselője. Hozzátette: a csütörtöki közgyűlésen elhangzott, hogy a most Szarvas Irodaház néven ismert épület 140 millió forintért cserél gazdát, holott a megkérdezett szakértők szerint legalább félmilliárdot ér.

- Az értékesítés körülményeire felhívjuk a nyomozóhatóság figyelmét is. A bérleti díjakból másfél-két év alatt befolyik az eladási ár, vagyis a városnak is jó bevételt hozhatna a volt pártház. - Az ellopott, elkótyavetyélt vagyont az adófizetők érdekében vissza kell venni, és tisztességes módon értékesíteni, vagy állami vagyonkezelés keretében működtetni – ezt Szigetvári Viktor, a párt választmánynak elnöke mondta, és azt ígérte, írásbeli kérdéseket tesznek fel a nemzeti fejlesztési miniszternek az üggyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában