Helyi közélet

2017.11.04. 12:01

Csípős feladatok, remek hangulat a versenyen

Nyíregyháza - Nem mindennapi esemény helyszíne volt a napokban a Csodaszertár – a XXI. századi szatócsbolt: chilievő versenyt szerveztek, a csípős megmérettetésen pedig hat bátor induló mérte össze az erejét – pontosabban azt, mennyire bírja az erős paprikát.

Nyíregyháza - Nem mindennapi esemény helyszíne volt a napokban a Csodaszertár – a XXI. századi szatócsbolt: chilievő versenyt szerveztek, a csípős megmérettetésen pedig hat bátor induló mérte össze az erejét – pontosabban azt, mennyire bírja az erős paprikát. Matolcsi-Kovács Dorottya tulajdonos-üzletvezető portálunknak elmondta: az egyik partnerüktől hallottak arról, hogy Budapesten rendeztek hasonló versenyt, és annyira megtetszett nekik az ötlet, hogy elhatározták: ők is megszervezik.

– Nagyon örülünk, hogy hatan vállalták a megmérettetést – ez annak tükrében is magas szám, hogy tudjuk, a fővárosi viadalon hárman versenyeztek. Sokan jöttek szurkolni is, remek volt a hangulat, így elhatároztuk, hogy jövőre újra megrendezzük – mondta Dorottya, akitől megtudtuk: a győztes a tokaji Frank Leon lett, ő bírta legtovább az egyre erősödő feladatokat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában