Helyi közélet

2017.12.19. 15:50

Fidesz-sajtótájékoztató: „Magyarország volt az egyetlen olyan ország, amely meg merte kérdezni az állampolgárait”

Mátészalka – Sikeresen lezárult a nemzeti konzultáció hazánkban – jegyezte meg Kovács Sándor országgyűlési képviselő a mátészalkai sajtótájékoztatóján.

Mátészalka – Sikeresen lezárult a nemzeti konzultáció hazánkban – jegyezte meg Kovács Sándor országgyűlési képviselő a mátészalkai sajtótájékoztatóján. – Magyarország volt az egyetlen olyan ország, amely meg merte kérdezni az állampolgárait, hogy mi a véleményük a bevándorlásról. Mintegy 2,3 millió ember mondta el a véleményét, túlnyomó részük elutasítja a Soros-tervet, amelyet a baloldali liberális média és a megmondó emberek tagadtak végig, de közben kiderült, hogy az Európai Unió megszavazta a felső korlát nélküli és gyorsított családegyesítésű illegális és egyben gazdasági bevándorlás felgyorsítását. Keresztény ország vagyunk keresztény gyökerekkel, nem szabad szégyellni a karácsonyt, a templomok tetején a keresztet. Köszönet mindazoknak, akik részt vettek a nemzeti konzultációban – nem csak Mátészalkán, hanem az 5. számú választókerületben, az egész megyében, illetve az egész országban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában