Helyi közélet

2018.06.12. 17:23

Értékes élményekkel gazdagodtak Erdélyben

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézményének 7. a osztálya Erdélyben kirándulhatott a Határtalanul! program keretében.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézményének 7. a osztálya Erdélyben kirándulhatott a Határtalanul! program keretében. A kirándulás célja Erdély természeti és művészeti értékeinek, valamint irodalmi és történelmi nagyjaink erdélyi kötődésének megismerése volt. A gyermekek és kísérőik Erdély legszebb városaiban járhattak, megcsodálták Nagykároly, Zilah, Kolozsvár, Marosvásárhely, Nagyvárad, Csucsa, Farkaslaka látnivalóit, valamint a Tordai-hasadék, a Békás-szoros, a Gyilkos-tó természeti kincseit is. A kirándulás alkalmával a gyerekek találkozhattak a nagykárolyi 3. számú iskola kis növendékeivel, és adták át ajándékaikat számukra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában