Helyi közélet

2018.11.29. 18:04

360 fokos videó: Harmincöt év három órába sűrítve - Az Igrice Néptáncegyüttes próbáján jártunk

Nyíregyháza - Élő zenével kísérve vették végig a gálaműsor koreográfiáját, a táncos betéteket és a szöveges elemeket egyaránt.

Nyíregyháza - Élő zenével kísérve vették végig a gálaműsor koreográfiáját, a táncos betéteket és a szöveges elemeket egyaránt.

A nyíregyházi Igrice Néptáncegyüttes próbáján jártunk a Városmajori Művelődési Házban. A formáció tagjai fontos előadásra készülnek: december 1-jén megalakulásuk 35. évfordulóját ünnepelve nagyszabású műsort adnak.

– Az Igrice Néptáncegyüttes 1983-ban alakult – mondta el Nagy Zsolt, az együttes vezetője. – Mostanra 120 táncossal dolgozunk együtt, a kis óvodásoktól kezdve egészen a senior korosztályig. Nyíregyházán működünk, hagyományosan a város egyik kiemelt tánccsoportjaként. Mindig büszkén mondjuk, hogy négyszeresen kiválóan minősült együttes vagyunk.

A gálaműsor Az időnek kereke címe kapta, amely utal az alakulás óta eltelt harmincöt esztendőre, illetve arra is, hogy maga az előadás az elmúlt évtizedek munkáját hivatott összefoglalni. Az Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes tagjainak személyében vendégművészek is színesítik majd a produkciót. Nagy Zsolt hozzátette: a bemutató összeállítása azért is különleges, mert nem a hagyományos, konferálásokkal felszabdalt műsorszámok egyvelegét láthatják majd a nézők, hanem egy három órás, két félidős, inkább színházi előadásra hasonlító programot. Az Igrice Néptáncegyüttes Az időnek kerekén című jubileumi gálaműsora december 1-jén 18.30 órától tekinthető meg Nyíregyházán a Continental Arénában.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

 A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában