Helyi közélet

2019.03.26. 08:09

Videó: Egy kerékpárral érkezett, kettővel távozott - a nyíregyházi rendőrök keresik a férfit

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi 2019. március 18-án hajnal 1 óra körül egy nyíregyházi oktatási intézmény szállója elől lakatlevágás módszerével eltulajdonított két kerékpárt, amivel érkezett, azt pedig hátrahagyta.

A feltételezett elkövetőről videófelvétel, a hátrahagyott kerékpárról fényképfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a felvételen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve a hátrahagyott kerékpár tulajdonosáról információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában