államtitkári látogatás

2019.09.20. 14:03

Csengeri tervek

Forján Zsolt polgármester meghívására Csengerbe látogatott Perényi Zsigmond az Innovációs és Technológiai Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára, akivel a városvezető megbeszélte Csenger eddig megvalósult fejlesztéseit, valamint egyeztettek a további városfejlesztési tervekről.

Az államtitkár biztosította Forján Zsolt polgármestert, hogy az az elkövetkező időszakban is támogatja elképzeléseit, hogy Csenger fejlődése a jövőben is töretlen legyen. A civil szervezetek részére összehívott tájékoztató fórumon Kovács Sándor országgyűlési képviselő is köszöntötte a megjelenteket, valamint Baracsi Endre a megyei közgyűlés alelnöke számolt be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázati sikereiről, mind a megyét, mind pedig Csengert kiemelve.

A civil szervezetek, valamint egyesületek jövőben benyújtható pályázatairól és a támogatási lehetőségekről Kiss András a fórum szervezője, a Megyei Civil Információs Centrum igazgatója tartott előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában