Dőltek a kommentek

2020.02.20. 08:33

Mire vágynak a bátoriak?

Nemrégiben nagyot futott egy poszt az interneten, amiben valaki feltette a kérdést: Mi az, ami nincs Nyíregyházán, de lenne rá igény? Páll Csaba a Bátori Hírmondó Facebook-oldalán hétfőn a bátoriakat kérdezte, ők milyen újdonságokat szeretnének a településükön látni, jött is jó néhány komment.

Sokan a nyilvános WC-re szavaztak, mások Lidl-t szeretnének Nyírbátorban, de néhányan a gyomrukra gondoltak, és egy Mekire vagy egy KFC-re adták le a voksukat. Ám úgy tűnik, a kultúra is nagyon fontos a bátoriaknak, mert többen is írták, hogy egy jó könyvesboltot szeretnének a településen látni. Volt aki azt is hozzátette, hogy egy olyat, ami nem csak könyveket, de CD-ket és műsoros DVD-ket is árulna.

A könyvesbolt nagyon jó lenne – írta valaki, – No meg egy sportfelszerelés bolt, de itt nem a márkás árukra gondolok, hanem olyasmire, amit a kisebb jövedelmű ember is meg tudna venni a gyerekének!

Kerékpárszervizre is nagy szükség lenne! – írta egy másik hozzászóló.

A buszállomás és a vasútállomás felújítása is szóba került, ám akadt olyan is, aki felhívta rá a figyelmet, hogy nem az interneten kéne ötletbörzét tartani, mert van erre más, hivatalos fórum is:

Tisztelt hozzászólók! Önök közül senki se megy el az évek óta megrendezendő lakossági fórumra. Ott el lehet mondani a véleményüket, s választ is kaphatnak rá – írta valaki, ám a válasz sem váratott magára:

- Ezek hozzászólások, vélemények és javaslatok a városlakóktól. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy ilyen módon is megszólítsuk a lakosságot – írta egy kommentelő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában