A biztonság az elsődleges

2020.03.12. 09:30

Elmarad a Kelet Állásbörze

A koronavírus megelőzése érdekében nem rendezzük meg a március 24-ére tervezett Kelet Állásbörzét.

Figyelembe véve a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatásait is – különös tekintettel a tömegrendezvényekkel kapcsolatban felmerülő fokozott fertőzésveszélyre –, a Kiadó arról döntött, hogy a megyei napilapok által szervezett regionális állásbörzéket lemondja.

A biztonság az elsődleges

Ezúton tájékoztatjuk kedves olvasóinkat és üzleti partnereinket, hogy a március 24-ére tervezett nyíregyházi Kelet Állásbörze a koronavírus miatt elmarad. A megelőző és felelősségteljes hozzáállást a megyei napilap kiadója is teljes mértékben támogatja. Az emberi egészség a leg­fontosabb szempont, mellette a gazdasági érdekek háttérbe szorulnak. Számunkra olvasóink és üzleti partnereink biztonsága az elsődleges, így bízunk benne, hogy minden érintett megérti döntésünket. Az esetleges új időpontról az olvasóinkat és üzleti partnereinket később tájékoztatjuk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában