olvass otthon!

2020.05.07. 07:08

Játsszanak és olvassanak!

Az olvasás élménye mellé értékes nyeremények is társulnak.

Annak, aki rendszeresen olvas, nő a kreativitása, fejlődik a fogalmazókészsége és a helyesírása. Az olvasás fiatalon tart, tornáztatja az elmét, vagyis gátolja az öregedést, nem utolsósorban pedig szórakoztató.

Megéri velünk játszani

A kiadónk is nap mint nap „találkozik” a lapjain keresztül azon olvasókkal, akik a legnagyobb „betűfalók”. Most őket, önöket invitáljuk egy kis olvasásra és egyben szórakozásra.

Kapcsolódjon be az Olvass otthon! játékunkba a szon.hu/olvassotthon oldalon!

Nem kell mást tennie, csak regisztrálnia, és kiválasztani az általunk javasolt 12 remek regényből azt, amelyet a legszívesebben elolvasna.

Most igazán megéri velünk játszani, mert minden 50. regisztráló garantáltan megnyeri azt a könyvet, amit kiválasztott, emellett mindenki, aki bekapcsolódott a játékba és regisztrált a weboldalon, részt vehet a fődíj sorsolásán május 25-én.

Adjon esélyt a szerencsének!

A fődíjaink az alábbiak: 1 darab Full HD tv, 1 darab légtisztító gép, 1 darab robotporszívó és 1 darab robotgép. A játékra május 24-én éjfélig lehet jelentkezni. Mindenkit arra buzdítunk, hogy mindössze egy regisztrációval adjon esélyt a szerencséjének! Játsszon velünk, olvasson otthon, mert olvasni jó!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában